Сазнајте како се кладити на бејзбол у овом водичу за клађење на МЛБ и друге лиге на мрежи.

  Како се кладити на бејзбол

  Бејзбол је један од најпопуларнијих спортова у Сједињеним Државама, и иако још увек можда није толико популаран ван своје земље, и даље је невероватно популаран спорт на који се може кладити.

  Због невероватно интензивног распореда бејзбол сезоне, постоји много прилика да зарадите озбиљан новац кладећи се на овај спорт.

  На овој страници ћемо вас упознати са основама клађења на бејзбол.

  Распоред за бејзбол

  МЛБ (Мајор Леагуе Басебалл) лига у САД је највећа и најпопуларнија бејзбол дивизија на свету, која сваке године привлачи милионе гледалаца.

  МЛБ сезона траје током пролећних и летњих месеци у Америци, почевши од марта и завршавајући се крајем септембра.

  Након типичне сезоне, Светска серија, највећа награда у бејзболу, одржава се током октобра.

  Као и многи амерички спортови, МЛБ је подељен на две лиге - Америчку лигу и Националну лигу. Сваки од њих се затим дели на три мање поделе. Сваки тим игра невероватних 162 утакмице, што значи да увек постоји много прилика да се кладите на спорт док траје сезона.

  Такође постоји неколико нижих лига у Америци на које можете да се кладите, а њихове сезоне се одвијају у исто време као у главним лигама.

  Врсте бејзбол опклада

  Резултат: Најлакши тип опкладе у било ком спорту је опклада на резултате, ово је једноставан случај избора да ли мислите да ће домаћи или гостујући тим добити утакмицу. Нерешен резултат није опција у бејзболу, јер ће утакмица ићи на додатне ининге да би се одлучио победник.

  Хендикеп/Рун-линија: Хендикеп опклада или линија трчања, како се то често назива на тржишту бејзбола, је место где један од тимова почиње игру са хипотетичким недостатком.

  Ово је леп начин да мало изједначите квоте и да нађете неке опкладе са великом вредношћу, посебно када је један од тимова јасан фаворит над другим.

  Ове врсте опклада су се брзо етаблирале као једне од најпопуларнијих када је у питању клађење на бејзбол.

  Тотал Рунс: Тржиште укупних трчања је једно од најпопуларнијих када је у питању клађење на бејзбол и може бити добар мали новац за оне који добро познају претходне рекорде тима.

  Ово се скоро увек приказује коришћењем преко/под формата и често се односи на укупан број трчања које ћете видети у игри. То, међутим, може да важи и за укупан број трчања које је постигао појединачни тим.

  Акумулатори: Акумулаторске опкладе, или парлаи опкладе како су познате у Сједињеним Државама, захтевају да ставите више избора на исти листић за клађење. Потребни су вам сви ови одабири да бисте победили да бисте добили опкладу.

  Акумулаторске опкладе су лако једна од најузбудљивијих врста опклада на бејзбол, али могу бити и једна од најстреснијих.

  Највећи недостатак ових врста опклада је то што морате да имате све тачне резултате да бисте добили опкладу, што значи да ако је само један резултат погрешан, чак и ако су остали тачни, онда ћете остати без ичега.

  Стратегија клађења на бејзбол

  Као и код свих спортова, кључ за клађење на бејзбол је истраживање и уверавање да у потпуности разумете све детаље игре.

  Анализа форме тима, табеле лиге и претходних рекорда у односу на друге тимове су од суштинског значаја, као и праћење индивидуалне статистике и форме играча.

  Пазите на наведене бацаче и водите рачуна да их истражујете такође може бити од виталног значаја - као и пазити на први бацач и њихову форму.

  Постоји много различитих варијабли на које треба обратити пажњу када је у питању клађење на бејзбол, али с обзиром на велики број утакмица које се одигравају током сезоне, то се може показати као невероватно профитабилан подухват.