Једна од неконвенционалнијих тактика клађења када је у питању клађење на лепу фудбалску игру је фокусирање на клађење на то да оба тима постигну исти број голова, као што је објашњено у овом водичу за клађење на фудбалске ремије.

  Како се кладити на фудбалске ремије

  Фудбал је један од најпопуларнијих спортова на свету на који се може кладити и кладионици непрестано покушавају да пронађу нове и занимљиве начине да зараде новац од спорта.

  Једна од неконвенционалнијих тактика клађења када је у питању клађење на фудбал је фокусирање на клађење на нерешене утакмице, када се резултат на крају игре завршава на нивоу и ниједан тим не побеђује.

  Међутим, ово може бити невероватно тешка вештина за савладавање, тако да смо ми овде на БонусБетс.цом саставили овај корисни водич са детаљима како да савладате клађење на фудбалске ремије.

  Фудбал је најпопуларнији спорт на планети и једва да прође дан да не постоји нека врста игре којој навијачи могу да се препусте.

  Фудбалске сезоне трају током целе године на различитим континентима. Европска сезона се одржава између августа и маја, док се друге дивизије, као што је највећа лига САД, МЛС, дешавају између марта и октобра.

  Осим традиционалних лига, постоје и бројна куп такмичења и међународни турнири који се одржавају у различито време. Неки од њих ће се одвијати уз домаћу сезону, док ће се неки одржавати током предсезоне.

  Највећи међународни турнир, ФИФА Светско првенство, одржава се једном сваке четири године, обично током лета. Највеће клупско такмичење, УЕФА Лига шампиона, одржава се сваке године током уобичајене кампање.

  Традиционално, већина фудбалских утакмица ће се одиграти суботом, иако постоје утакмице које су доступне за гледање негде у свету 24 сата дневно, седам дана у недељи!

  Врсте опклада

  Резултат са пуним радним временом: Ово је тржиште на којем ћете пронаћи квоте на нерешен резултат у мечу.

  Тржиште резултата са пуним радним временом је најпопуларнија врста опкладе у фудбалу и нуди играчу три једноставне опције - победу домаћина, победу гостију или реми.

  Због чињенице да само мали проценат повремених играча воли да заштити своје опкладе на нерешен резултат, квоте су обично прилично добре и вредне пажње.

  Акумулатори: Акумулатори или 'аццас' како их још зову, брзо су се етаблирали као најпопуларнији тип опкладе у фудбалу.

  За оне који нису сигурни шта тачно дефинише акумулациону опкладу, то је када ставите четири или више избора на свој листић за клађење, а затим захтевате да сви ти резултати стигну да бисте видели било какав повраћај.

  Пуњење акумулатора извлачењем је свакако ризичан посао, али ако то можете исправно схватити, онда би приноси могли бити огромни. Ако одлучите да то урадите, препоручљиво је да број селекција на листићу буде што мањи како бисте повећали своје шансе за победу.

  Двострука шанса: Опкладе на дупле шансе су када се ефективно кладите на два од три могућа исхода у игри, при чему су нерешени резултат и победа једног од тимова најчешћи тип на који се људи кладе.

  Ово вреди поставити када се осећате као да један од тимова дефинитивно неће победити, али нисте сигурни да ли ће и други тим моћи да их победи.

  Очигледно, пошто се ефективно кладите на два могућа исхода, квоте на њих ће бити много ниже иу неким случајевима можда неће понудити велику вредност.

  Стратегија клађења на фудбалске ремије

  Од свих резултата у фудбалу, нерешено је онај где се највише заради.

  Веома мали број повремених кладионичара се редовно клади на нерешено резултат, делом зато што је невероватно тешко редовно побеђивати на овај исход, са врло мало утакмица које немају предност ни за један од укључених тимова.

  Такође је вредно потрошити свој тим на истраживање не само појединачних евиденција тимова, већ и њихове форме када су се сусрели, при чему су одређени тимови често склони ремију једни са другима или одређени тактички приступи поништавају друге.

  Још једна тактика коју неки људи воле да користе када је у питању клађење на нерешено је да сачекају док игра не буде у игри. Ово не само да може повећати шансе, посебно ако један тим има један или два гола више, већ може додати и мало узбуђења у процедуру.

  Прилично изненађујућа количина врхунских игара завршава се нерешеним резултатом ових дана, тако да је то увек опција коју вреди размотрити када размишљате о томе које врсте опклада желите да положите.