Водичи за клађење

  Водичи за клађење

  Коцкање на мрежи никада није било популарније него данас. Ако сте нови у онлајн клађењу, прочитајте наше бесплатне водиче за клађење и научите како да се кладите на мрежи. Молимо вас да се коцкате одговорно.

  Водичи за клађење

  Онлине клађење и коцкање никада нису били популарнији него данас. Захваљујући порасту онлине спортских кладионица, кладионици су сада размажени избором када је у питању клађење.

  Ако сте тек почели да се бавите клађењем на мрежи и или правите свој први депозит на мрежи, може бити прилично застрашујући осећај да се растајете са својим тешко зарађеним новцем.

  Разумевање процеса клађења може изгледати прилично застрашујући процес, али захваљујући порасту коцкања на мрежи, ствари никада нису биле лакше.

  Ми овде на BonusBets.com смо развили низ корисних водича „Како да“ који објашњавају основе клађења на сваки појединачни спорт, покривају најчешће врсте клађења и пружају информације о томе које сајтове за клађење у вашој земљи верујемо да нуде најбоље квоте и искуство клађења.

  Пре него што почнете са било којим од њих, обавезно погледајте једноставан водич о томе како да се кладите по први пут и да се упознате са неким основама клађења.

  Почетак рада са клађењем на мрежи

  Коцкање на мрежи никада није било лакше и са тако широким избором лиценцираних сајтова за клађење доступних у већини земаља, почетак је брз и лак.

  Прва ствар коју ћете морати да урадите је да одлучите који сајт за клађење ћете користити. Рецензије нашег сајта за клађење на овој веб локацији могу вам помоћи да донесете ту одлуку. Када то урадите, једноставно морате да отворите налог тако што ћете кликнути на дугме 'Придружи се' или 'Регистрација' које се налази на почетној страници сваког сајта за клађење.

  Креирање налога је једноставан процес који укључује давање неколико детаља као што су адреса е-поште или број мобилног телефона, или креирање корисничког имена и лозинке ако је потребно.

  Када то учините, можете уплатити новац на свој рачун. Већина сајтова ће вам пружити више начина за финансирање налога за клађење, са популарним опцијама укључујући кредитне картице, дебитне картице, eWallets и Битцоин.

  Када то урадите, једноставно претражите доступна тржишта за клађење на сајту, додајте избор свом купону (који ће се обично појавити на десној страни екрана), унесите колико новца желите да коцкате, а затим потврдите опклада.

  Ако је ваша опклада успешна, тада ћете моћи да подигнете добитак назад на свој банковни рачун. Алтернативно, можете користити те добитке за даље опкладе.

  Разумевање квота за клађење

  Ако сте тек почели да се бавите клађењем на мрежи, разумевање квота за неке људе може бити застрашујући задатак.

  Постоје два начина на које се квоте обично приказују, традиционални приказ разломака и децимални приказ.

  Разломне квоте: Најлакши начин да разумете разломке је да је први број износ који можете да освојите, а други број износ који морате да уложите, иначе познат као ваш улог.

  Дакле, квоте 2/1 би значиле да ако уложите 1 долар на опкладу, да бисте освојили 2 долара. Добици и улог се одатле једноставно множе у зависности од тога колико новца желите да уложите, тако да ако уложите 50 долара, онда би ваш добитак био 100 долара.

  Неке делимичне шансе могу изгледати мало збуњујуће, али нису превише компликоване када их можете замислити. Опклада која је наведена на 7/2 би вратила седам фунти ако бисте се кладили на два, али само зато што број каже два, не значи да не можете да се кладите на један. Ако се кладите на 1 $ на ову опкладу, онда би ваш повратак једноставно био 3,50 $.

  Децималне квоте: Многи кладионичари преферирају децималне квоте јер их је, једноставно речено, лакше разумети.

  Децималне квоте се, као што њихово име може сугерисати, приказују као децимални број и једноставно приказују износ који би ваш избор освојио за сваки долар који сте положили на њега. На пример, избор приказан на 5.00 би вратио пет фунти за сваки долар који сте уложили.

  Многим новопридошлицама је ове квоте много лакше пратити, али вреди запамтити да неће свака кладионица понудити квоте на овај начин и да ће се уместо тога одлучити за традиционалнији поглед.

  Како одабрати сајт за клађење на мрежи

  Постоје стотине, ако не и хиљаде, сајтова за клађење на мрежи. За почетнике у коцкању, избор сајта за клађење на коме ће се придружити и кладити се на прави новац може бити прилично нервозан.

  Неки људи ће радије користити исте спортске кладионице све време, али постоји много разлога да се придруже новом сајту за клађење и испробају различита тржишта.

  Различити сајтови за клађење ће имати боље квоте за различите спортове, док ће неки имати боље понуде за одређене догађаје током целе године.

  Изнад свега, требало би да пронађете компанију у којој се осећате пријатно и која пружа услугу која одговара вашим потребама. Ако имате било каквих проблема да одлучите коју локацију за клађење да користите или имате било каквих брига око коришћења одређене компаније, не заборавите да се вратите на BonusBets.com и проверите рецензије наших сајтова за клађење користећи меније на овој страници.

  Понуде за клађење и бонуси за регистрацију

  Ако сте нови у свету онлајн клађења, биће вам на располагању широк спектар понуда добродошлице, бесплатних опклада и бонуса за регистрацију које можете да искористите.

  Због високог нивоа конкуренције између сајтова за клађење, већина онлајн кладионица и казина ће понудити новим корисницима неки облик бесплатне опкладе или бонус понуде приликом отварања налога. Они то раде у нади да ће то бити довољно да задрже ваш обичај.

  Често можете да користите ове понуде када се у почетку придружите веб локацији, што свакога ко је почетник ставља у коцкање са читавим обиљем понуда за регистрацију које може да искористи.

  Можете сазнати како да користите ове бонус понуде користећи наше водиче за клађење и рецензије које се налазе на страницама ове веб странице.

  Поред понуда за регистрацију, већина сајтова за клађење ће редовно нудити посебне врсте опклада на одређене догађаје за регистроване играче. То значи да можете уживати у понудама за клађење као што су повраћај новца на изгубљене опкладе, побољшане квоте на одређени меч и бонуси за депозит. Побринули смо се да их покријемо у сваком од наших појединачних спортских водича како бисте тачно знали шта да тражите.