Mësoni se si të vini bast në tenis në këtë udhëzues për bastet në tenis në internet.

  Si të bastni në Tenis

  Tenisi është një nga sportet më të mëdha dhe më emocionuese në botë dhe si rezultat, ai është bërë një nga sportet më të njohura për njerëzit për të vënë baste.

  Me mijëra lojëra që zhvillohen në mbarë botën çdo vit, tenisi u ofron bastorëve shumë mundësi për të fituar para dhe është gjithashtu një biznes i shkëlqyer për librat sportiv në internet.

  Numri i madh i ndeshjeve të tenisit që zhvillohen mund të jetë pak dërrmues për të sapoardhurit në këtë sport. Për shkak të kësaj, ne këtu në BonusBets.com kemi përpiluar udhëzuesin e mëposhtëm si të bëni për t'ju ndihmuar të përshpejtoni bastet në tenis.

  Ka një sërë faktorësh që duhet të keni parasysh kur bëhet fjalë për bastet në Tenis.

  Para së gjithash, ju duhet të bëni kërkimin tuaj kur bëhet fjalë për lojtarët individualë. Të kesh njohuri të forta për pikat e forta dhe të dobëta të një lojtari do t'ju japë një avantazh të mirë, siç do të hulumtoni se si lojtarët performojnë në sipërfaqe të caktuara, që është një nga faktorët kryesorë kur bëhet fjalë për bastet në tenis.

  Mbajtja e vetes të përditësuar me renditjen më të fundit të lojtarëve mund të jetë gjithashtu mjaft e dobishme, veçanërisht kur vini baste për disa nga lojtarët më pak të njohur të sporteve.

  Për shkak të faktit se është një sport individual, tenisi gjithashtu mund të favorizojë herë pas here një të dobët dhe si i tillë, ia vlen të bësh disa kërkime shtesë në raundet e hershme të turneve ku faqet e basteve mund të kenë humbur një yll në rritje ose një perlë të pazbuluar.

  Orari i tenisit

  Orari i Tenisit ndan shumë ngjashmëri me atë të golfit. Lojtarët e tenisit do të garojnë në ngjarjet ATP dhe WTA gjatë gjithë vitit, dhe më pas do të garojnë gjithashtu në katër turnetë kryesore, të njohura si ngjarjet 'Grand Slam'.

  I pari nga Grand Slam-et është Australian Open, i cili zhvillohet në Melburn, Australi në janar. Më pas vjen French Open apo siç njihet ndryshe edhe Roland Garros, që zhvillohet në maj. Më pas është Wimbledon, i cili konsiderohet nga shumë njerëz si më prestigjiozi nga katër ngjarjet; Kjo ndodh në Londër në korrik. Slami final i vitit kalendarik është US Open i cili zhvillohet në gusht dhe shtator.

  Të dy burrat dhe gratë konkurrojnë në këto ngjarje dhe ata të gjithë tërheqin një audiencë të madhe dhe tërheqin bastorë nga e gjithë bota.

  Llojet e basteve

  Bastet me një rezultat: Lloji më i lehtë i basteve për të sapoardhurit për t'ia dalë mbanë. Kjo është kur parashikoni rezultatin e një ndeshjeje individuale.

  Në tenis këtë e bën edhe më të thjeshtë fakti se barazimi nuk është as opsion dhe se një nga lojtarët duhet të fitojë.

  Për shkak të faktit se tenisi nuk është një sport ekipor dhe për këtë arsye varet plotësisht nga performanca e një individi, shpesh ka shumë para për të bërë baste për të dobëtit.

  Bast të plotë të turneut: Basti tjetër më themelor që mund të vendoset në tenis është një bast i plotë i turneut.

  Në këtë bast, ju duhet të zgjidhni se kush besoni se do të fitojë një turne të zgjedhur. Librat e sportit shpesh do të favorizojnë emrat më të mëdhenj të sportit këtu dhe nuk është ashtu siç këshillohet të vihet bast me një të huaj në këtë treg, megjithatë, kjo ndodh herë pas here.

  Bastet me handikap: Bastet me handikap janë një nga llojet më të njohura të basteve në të gjitha sportet dhe tenisi nuk është ndryshe.

  Një bast handikapi paraqiti një skenar hipotetik ku një nga lojtarët fillon me një lloj disavantazhi pikësh, në tenis, shpesh është një handikap grupesh.

  Këto lloj bastesh janë të dobishme kur doni të rrafshoni pak fushën e lojës dhe të merrni shanse më të mira për një yll të famshëm, ose kur mendoni se një i dobët mund të jetë në gjendje të drejtojë një të preferuar shumë afër.

  Bastet e sakta të rezultateve: Tregu i basteve të rezultateve të sakta në tenis është një nga mënyrat më të mira për të fituar para në këtë sport, por është gjithashtu një nga më të vështirat.

  Ekzistojnë dy tregje kryesore kur bëhet fjalë për bastet e saktë të rezultateve në tenis. E para është rezultati përfundimtar i të gjithë ndeshjes, kështu që mund të parashikoni që lojtari A do të fitojë ndeshjen 3 sete me 2. Ky treg mund të jetë mjaft fitimprurës nëse keni një sy të mirë për sportin.

  Basti tjetër kryesor i vendosur në këtë treg është rezultati i saktë i një grupi individual. Për shembull, ju mund të parashikoni që një lojtar fiton një grup individual 6-4. Kjo mund të jetë jashtëzakonisht e vështirë për të marrë të drejtën duke pasur parasysh numrin e rezultateve të mundshme që mund të merrni. Eshtë e panevojshme të thuhet megjithatë, shanset për këtë janë zakonisht jashtëzakonisht të mira.