Faqet e basteve PayPal

  PayPal pranohet nga shumë site bastesh në internet. Zbuloni se cilat faqe bastesh që operojnë në vendin tuaj ju lejojnë të depozitoni duke përdorur PayPal .

  PayPal është një portofol global elektronik i cili u krijua në fund të viteve 1990 dhe pranohet si një mënyrë pagese nga një numër i madh faqesh bastesh në internet.

  PayPal përdoret gjerësisht për transaksionet në internet dhe funksionon si një procesor pagese për shitësit në internet, si dhe faqet e ankandeve si eBay, dhe vitet e fundit është bërë masivisht i popullarizuar me bastet sportive.

  Një numër i faqeve të basteve e pranojnë këtë e-Portofol për depozita dhe tërheqje, dhe në këtë faqe do të mësoni gjithçka që ju duhet të dini rreth basteshkruesve online që operojnë në vendin tuaj ku pranohet PayPal.

  Si të bastni me PayPal

  PayPal është gjerësisht i pranuar, me faqet e basteve në internet në të gjithë Evropën dhe gjetkë që ju lejojnë të depozitoni duke përdorur këtë portofol të njohur elektronik.

  Depozitimi në një faqe bastesh duke përdorur PayPal është shumë i lehtë. Thjesht ndiqni këto hapa:

  • Identifikohu në llogarinë tënde të basteve (nëse nuk e ke ende një të tillë, rishikimet tona të faqeve të basteve mund të përdoren për t'ju ndihmuar të vendosni se cilat faqe të reja bastesh dëshironi të bashkoheni)
  • Shkoni te faqja Banka ose Depozita dhe zgjidhni PayPal si mënyrën tuaj të preferuar të pagesës.
  • Shkruani shumën e parave që dëshironi të depozitoni. Në këtë pikë, do t'ju kërkohet të identifikoheni në llogarinë tuaj PayPal për të autorizuar pagesën (nëse nuk keni ende një llogari PayPal, mund të krijoni një nga e njëjta faqe).

  PayPal pranohet gjerësisht si një opsion pagese dhe ofron 25 monedha në kohën e shkrimit. Në këtë faqe do të gjeni detaje për faqet më të mira të basteve në internet që e pranojnë këtë portofol elektronik.

  Nëse PayPal nuk është një opsion në librin sportiv ku dëshironi të bastni, atëherë mos u shqetësoni pasi ne kemi udhëzues për të gjitha metodat e disponueshme të pagesës në faqet e basteve online në vendin tuaj (sigurimi i basteve në internet është i ligjshëm) - duke përfshirë kuletat alternative elektronike si p.sh. si Neteller, i cili është gjithashtu i njohur.

  Pse të bastni me PayPal?

  Përdorimi i PayPal për bastet në internet është i lehtë dhe i sigurt, dhe ju lejon të depozitoni dhe tërhiqni shpejt para në dhe nga llogaria juaj e basteve.

  Nëse nuk keni tashmë një llogari PayPal, mund ta hapni atë përmes faqes së tyre të internetit. Kjo është falas për t'u bërë dhe zgjat vetëm disa minuta. Pasi të keni krijuar llogarinë tuaj, më pas duhet ta lidhni atë me një mënyrë pagese përpara se të mund të përdoret për transaksione në internet. Përsëri, kjo është e shpejtë dhe e lehtë, dhe ju mund të zgjidhni të përdorni një kartë debiti, kartë krediti ose llogarinë tuaj bankare për të financuar llogarinë tuaj PayPal.

  Siç u përmend, PayPal aktualisht ofron në 25 monedha të ndryshme.

  Pasi të jeni në funksion, atëherë mund ta përdorni për të financuar llogarinë tuaj të basteve në të njëjtën mënyrë siç do të përdornit një kartë debiti ose krediti, si për depozita ashtu edhe për tërheqje. Është me të vërtetë një proces i thjeshtë dhe u ofron lojtarëve komoditet dhe siguri kur bëhet fjalë për bastet online.

  Duke përdorur PayPal-in, ju garantohen transferta të shpejta kur depozitoni në llogarinë tuaj të basteve, si dhe tarifa të ulëta (është e rrallë të shihni një faqe interneti bastesh që tarifon depozitat e PayPal), duke e bërë atë një opsion të shkëlqyeshëm. Për mijëra lojtarë të fatit, është opsioni i tyre i preferuar i pagesës për bastet online.

  PayPal është gjithashtu një opsion i shkëlqyeshëm nëse tërheqjet e shpejta janë të rëndësishme për ju. Ne kemi parë një numër të basteshkruesve në internet që përpunojnë tërheqjet e PayPal në më pak se 30 minuta.

  Nëse PayPal nuk është i disponueshëm në vendin tuaj, do të viheni në dijeni për këtë kur përpiqeni të hapni një llogari. Nëse ky është rasti dhe ju dëshironi të depozitoni para në një llogari bastesh duke përdorur një mënyrë tjetër pagese – ose nëse libralidhësi juaj i preferuar nuk pranon PayPal – ne kemi detaje për të gjitha mënyrat e disponueshme të pagesës së basteve në vendin tuaj.