Grand National је један од највећих догађаја у календару коцкања и један је од најишчекиванијих спортских догађаја у Уједињеном Краљевству сваке године.

  Како се кладити на Гранд Натионал

  Гранд Натионал је један од највећих догађаја у календару коцкања и један је од најишчекиванијих спортских догађаја у Великој Британији сваке године.

  Сваке године, трка привлачи стотине милиона гледалаца на телевизији и привлачи опкладе из свих крајева света.

  Она је током година постала саставни део британске спортске културе и обично види људе који се иначе не коцкају да штите своје опкладе на трку.

  Сви од ваше баке до вашег менаџера на послу ће се кладити на Натионал, али шта ако не знате како да почнете? Не брините, овде на БонусБетс.цом, имамо да сте покривени следећим водичем.

  Када се одржава Гранд Натионал?

  Гранд Натионал се одржава сваке године у Уједињеном Краљевству од 1839. године и етаблирао се као једна од најпопуларнијих коњских трка у целом свету.

  Догађај се традиционално одржава почетком априла и одржава се на тркалишту Аинтрее у Ливерпулу, Енглеска. Трка обично почиње у 17:15 по локалном времену и одржава се у суботу.

  Врста великих националних опклада

  Опкладе на победу: Опклада на победу где ставите свој улог на једног коња да бисте победили у трци је прилично непромишљена када је у питању Гранд Натионал.

  У трци учествује укупно 40 коња и с обзиром на непредвидиву природу трке, може бити изузетно тешко изабрати победника.

  Имајући то у виду, добро постављена сингл опклада може да се покаже невероватно уносном, са много класичних случајева да аутсајдери побеђују у трци током година.

  Опкладе у сваком правцу: Због чињенице да се Гранд Натионал посматра као лутрија, већина купаца ће одлучити да положи свој новац на опкладе у оба смера.

  Опкладе на сваки начин су ефективно две опкладе у једном - једна опклада на победу вашег коња и једна опклада на вашег коња на пласман. Вреди запамтити да ће се ваш улог за опкладу у оба смера удвостручити када положите опкладу. Опклада од 5 долара у оба смера износиће укупно 10 долара - 5 долара за коња за победу и 5 долара за коња за место.

  Опкладе на сваки начин осигуравају да ћете на крају добити нешто новца назад чак и ако ваш коњ не победи. Типично, део опкладе се исплати ако ваш коњ заврши 2., 3. или 4., али због популарности Тхе Гранд Натионал-а, неки сајтови за клађење ће такође исплатити на додатним местима, додатно повећавајући ваше шансе да зарадите нешто новца.

  Посебне опкладе: Због популарности Гранд Натионал-а и чињенице да помаже привлачењу толиког броја потенцијалних нових купаца, сајтови за клађење се увек такмиче једни са другима у пружању најбољих понуда.

  Ово је корисно за све и може бити од велике користи за искусније коцкаре.

  Спортске кладионице све више нуде опкладе у стилу осигурања које ће вам вратити новац или у потпуности или као бесплатну опкладу ако резултат не дође, нудећи нека коцкања без ризика.

  Специјалне Гранд Натионал опкладе могу укључивати:

  • Без тркача, без опкладе - Већина сајтова за клађење ових дана ће купцима понудити ову понуду. Ово у основи значи тачно оно што пише - ако ваш коњ не трчи, онда се опклада не рачуна и улог ће вам бити враћен.
  • Фаллер понуде - Не постоји ништа страшније од тога да видите како ваш коњ пада на Гранд Натионал-у, тако да су се многе кладионице припремиле за ово и понудиће вам новац назад као бонус или бесплатну опкладу ако ваш коњ падне током трке. Неки могу чак понудити и враћени улог.

  Где се кладити на Гранд Натионал

  С обзиром да је Гранд Натионал најпопуларнија коњска трка у Уједињеном Краљевству, нема мањка кладионица које нуде квоте на догађај.

  Интернет странице за клађење широм света нуде Гранд Натионал тржишта клађења. Неке спортске кладионице такође нуде посебне бонусе за регистрацију за догађај, знајући да ће бити много корисника који се први пут кладе на трку.

  То значи да је то добра прилика да испробате неке нове кладионице и зарадите додатни новац у исто време!

  Због популарности догађаја, већина главних сајтова за клађење ће нудити квоте на Гранд Натионал током целе године, тако да држите очи отворене ако добијете савете за рано клађење.

  Велике националне стратегије клађења

  Гранд Натионал је један од најнепредвидивијих догађаја на свету. Коњи са квотом од 100/1 су победили у трци, док су 'фаворити' завршили ван првих 20 или уопште нису завршили трку.

  Укратко, не постоји јасна стратегија за избор победника на Аинтрее Натионал, и док ће сви које сретнете током Националне недеље имати неку врсту савета, понекад је боље само веровати свом инстинкту.

  Многи људи имају сопствене методе за одабир жељеног коња, у распону од једноставног допадања имена до сујеверја о бојама и бројевима.

  Имајући то у виду, квоте које се нуде на Гранд Натионал-у су веома добре и као резултат тога, може бити вредно ставити неколико опклада у оба смера на неке од омиљенијих коња.