Hogyan fogadjunk az UFC Fights-ra

  Sok éven át az ökölvívás volt az egyetlen küzdősport, amely vonzotta a szerencsejátékosokat, de az elmúlt évtizedben az UFC ismertté tette jelenlétét azáltal, hogy több milliós globális közönséget vonzott, és létrehozta saját szupersztárjait.

  Hogyan fogadjunk online UFC-re

  Az elmúlt években az MMA-fogadás népszerűsége nőtt. Az UFC-küzdelmekre való fogadás nagy üzlet, a világ legnagyobb vegyes harcművészeti promóciója több milliós globális közönséget vonz.

  Ha az UFC-re való fogadás vonzza Önt, akkor ne keressen tovább, mert mi itt a BonusBets.com -on összeállítottunk egy részletes útmutatót a sportfogadásokról.

  UFC események egész évben zajlanak.

  A havi fizetős eseményeken kívül az UFC rendszeresen ad otthont UFC Fight Night eseményeknek is, amelyeken általában az alsó és közepes kártyás fellépők, valamint alkalmanként egy-egy főesemény harcosa szerepelnek.

  A jelenlegi állás szerint rengeteg lehetőség kínálkozik az UFC eseményekre való fogadásra, valamint más MMA-promóciókra is lehet fogadni.

  Az UFC fogadások típusai

  Az UFC-n sokféle piac érhető el, amelyek többsége hasonló a bokszban kínált piacokhoz.

  Az UFC-re megkötött fogadások leggyakoribb típusai a következők:

  Egyenes győztes: A leggyakoribb fogadástípus egy UFC-küzdelemre. A végső győztesnek vagy az eredmény fogadásnak három lehetősége van: vagy az A vagy B harcos nyer, vagy a verseny döntetlennel végződik.

  Ezen a piacon a döntetlenek hihetetlenül ritkák, de nem lehetetlenek, miközben a sátormérkőzéseken kívül sok küzdelemben gyakran lesz egy egyértelmű favorit.

  A győzelem típusa: Az UFC egy hihetetlenül brutális sport, és a harcot többféleképpen is meg lehet hozni.

  Íme egy rövid összefoglaló arról, hogyan érhet véget egy UFC-csata:

  • Submission – Amikor az egyik harcos beadási tartásba kerül, és vagy fizikailag kicsap, vagy szóban kilép.
  • Knockout (KO) – Amikor az egyik harcos eszméletlenné veri ellenfelét.
  • Technikai kiütés (TKO) – Amikor a játékvezetőnek le kell állítania a küzdelmet, mert az egyik versenyző megsérült, vagy úgy gondolja, hogy a küzdelem véget ért.
  • Döntés – Amikor a három bíró által tartott pontozólapok egyértelmű győztest jeleznek, vagy azért, mert a három bíró egyhangúlag megállapodott a győztesben, vagy a három bíró közül kettő megegyezett a győztesben.
  • Technikai döntés – Ez akkor történik, ha a küzdelmet egy bizonyos idő elteltével sérülés miatt leállítják, és a küzdelmet a bírók döntik el. Ez hihetetlenül ritka.
  • Kizárás – Amikor egy versenyzőt kizárnak a szabályok megsértése miatt

  Döntetlen: Ha a bírók közül három döntetlent ért el a küzdelemben, akár egyhangúlag, akár megosztott szavazással.

  Over/under rounds: A bokszhoz hasonlóan egyre népszerűbb az over/under fogadás a körök számára az UFC-küzdelemben.

  A boksztól eltérően azonban az UFC küzdelmei általában sokkal gyorsabbak, a bajnoki mérkőzések vagy a főmérkőzések öt menetesek, egyenként öt percesek, a nem bajnoki mérkőzések pedig csak háromig tartanak.

  A legáltalánosabb ilyen fogadás egy nem bajnoki küzdelemben 1,5 felett/alatt, míg a bajnoki küzdelemben jellemzően 2,5 felett/alatt. Tehát ha a küzdelem a második körben túlmegy a félpályán, és 2,5 feletti fogadást tett, akkor megnyeri a fogadást.

  Környertesek: Egy másik, egyre népszerűbbé váló UFC fogadás az arra való fogadás, hogy melyik harcos nyer egy adott kört, nem pedig a harcot.

  Ezeket a fogadásokat nagyon nehéz lehívni, de jól kifizetődhetnek, ha jól ismeri a sportágat, és meg tudja jósolni egynél több forduló kimenetelét.

  UFC fogadási stratégia

  Az UFC sok tekintetben nagyon hasonlít a bokszhoz, mivel az érintett harcosok ismerete elengedhetetlen a megfelelő eredmény eléréséhez.

  Az UFC-harcosok elemzése azonban sokkal több, mint csak a testtípusuk és a súlyuk. Az MMA több különböző harcművészeti stílusból áll, és nagyon fontos tudni, hogy mely harcosok illenek jól bizonyos harci stílusokhoz.

  Például egy kiváló csatárnak számító harcos megküzdhet egy bunyós múlttal rendelkező harcos ellen, ha korán leállítják.

  Az UFC előrejelzése bonyolult sportág lehet, ezért ajánlatos alaposan tájékozódnia, mielőtt megválna a pénzétől.