Иако се голф често сматра веома лежерним начином да проведете поподне, он такође може бити један од најпрофитабилнијих спортова на које можете да се кладите.

  Како се кладити на голф

  Иако се голф често сматра веома лежерним начином да проведете поподне, он такође може бити један од најпрофитабилнијих спортова на које можете да се кладите.

  Са својим широким спектром играча и великим бројем догађаја, голф се може показати као веома уносан ако знате да можете да замотате своју главу око тога на шта се кладите.

  Да бисмо вам помогли да започнете, ми овде на БонусБетс.цом смо саставили овај корисни водич о детаљима клађења на голф.

  Врсте опклада

  Коначни резултати турнира: Најчешћи тип опкладе на голф је директан турнир или куп. Ово је када бирате за кога верујете да ће освојити цео турнир.

  Ове опкладе често нуде најбоље квоте ако можете да изаберете аутсајдера, али је мало вероватно да ће понудити велике квоте на фаворита.

  У сваком смеру: Као и код коњских трка, клађење на голф у оба смера је невероватно уобичајено.

  Опклада у оба смера је заправо две одвојене опкладе на истог играча голфа. Једна од тих опклада је да он победи, друга је да се он пласира.

  Шта представља пласман зависиће од услова и одредби појединачних кладионица, при чему неки нуде до четвртог места, док великодушнији могу понудити до шестог у зависности од тога колико играча је на турниру. С обзиром на то, ниже које су спремни да понуде својим пласманима често може значити и мањи повраћај.

  Увек је вредно напоменути да када ставите опкладу у оба смера, ваш улог ће се удвостручити када стигнете до касе, јер заправо стављате две опкладе.

  Пласман у првих 10/20: Иако се ово често може посматрати као конзервативнији приступ клађењу голфу, одабир да ли верујете да ће одређени играч завршити у првих 10 или 20 на коначној табели често може бити веома лукав потез.

  Они са искуснијим оком за голф би могли имати користи од овога, и можда ће успети да буду корак испред кладионичара ако знају шта траже.

  Клађење на националност: Ова врста опкладе се фокусира на националност играча уместо на саме играче. На пример, можете се кладити да ће земља као што су Сједињене Америчке Државе добити одређени број играча у првих 10/20, уместо да се кладите на одређеног играча да то уради.

  Ова врста опкладе често може донети пристојне повраћаје ако постоји добар распон играча из једне одређене земље који играју.

  Посебне опкладе: Због популарности голфа код купаца, велики број сајтова за клађење ће понудити низ понуда за опкладе за веће догађаје. Постоје и тржишта као што су рупе на једном које би могле да вам донесу добар новац ако имате око за то.

  Већина кладионица ће такође понудити побољшане квоте и повећање цена за четири главне категорије, а многе компаније ће такође имати добре бонусе за регистрацију специфичне за спорт.

  Где се кладити на голф

  Сваки добар сајт за клађење на мрежи ће понудити обиље тржишта за голф, тако да је то само случај да се пронађе онај који има најдубља тржишта и најбоље квоте.

  Такође је вредно пазити на то који сајтови за клађење постају мало немарни и нуде веома дуге квоте на своје аутсајдере, јер проналажење најбољих квота за некога за кога мислите да би могло да направи значајну разлику у вашем новчанику.

  Ако нисте сигурни која је кладионица права за вас, обавезно погледајте рецензије нашег сајта за клађење на врху странице. Такође ћете наћи корисне савете о томе како да затражите бесплатне опкладе и бонус понуде од најбољих спортских кладионица доступних у вашој земљи.