Llojet e basteve

  Fillimi në botën e basteve sportive mund të jetë një detyrë e frikshme. Cilat janë llojet më të mira të basteve për të vendosur? Çfarë do të thotë kjo frazë? Si mund ta ndërtoj këtë lloj basti specifik? Këto janë të gjitha pyetje që të sapoardhurit në industri dhe ka të ngjarë të kenë, dhe me arsye të mirë.

  Llojet e basteve

  Fillimi në botën e basteve sportive mund të jetë një detyrë e frikshme. Cilat janë llojet më të mira të basteve për të vendosur? Çfarë do të thotë kjo frazë? Si mund ta ndërtoj këtë lloj basti specifik? Këto janë të gjitha pyetje që të sapoardhurit në industri dhe ka të ngjarë të kenë, dhe me arsye të mirë.

  Bastet sportive, veçanërisht për ata që janë të rinj në koncept, mund të jenë një ide tepër komplekse dhe e frikshme. Është një industri e mbushur me terminologji dhe fraza të brendshme dhe llojet e ndryshme të basteve vijnë secila me listat e veta individuale të pro dhe kundër.

  Ne këtu në BonusBets.com i kuptojmë shqetësimet tuaja dhe duam t'ju ndihmojmë të keni përvojën më të mirë të mundshme të basteve. Kjo është arsyeja pse ne kemi bashkuar një seri udhëzuesish të dobishëm që ju shpjegojnë saktësisht se si duket çdo lloj basti, si ta ndërtoni një të tillë, avantazhet dhe disavantazhet e një basti të tillë dhe sportet më të zakonshme në të cilat ka të ngjarë të vendosen. .

  Përpara se të filloni të ndaheni me paratë tuaja të fituara me vështirësi, duhet të merrni kohë për të lexuar udhëzuesit tanë dhe sigurohuni që të kuptoni se çfarë saktësisht përfshin çdo lloj basti. Merrni kohën tuaj për të lexuar shembujt tanë dhe për të kuptuar saktësisht se si funksionon çdo bast dhe sigurohuni që të kuptoni plotësisht se me sa para do të ndaheni dhe si t'i llogaritni saktë fitimet tuaja, në mënyrë që të mos keni ndonjë surprizë të keqe. kur shkoni për të vënë bast ose për të mbledhur fitimet tuaja.

  Çdo lloj i ndryshëm basti do të vijë me grupin tonë të avantazheve dhe disavantazheve, dhe këtyre ia vlen t'u kushtoni vëmendje serioze përpara se të ndaheni me paratë tuaja. Kuptimi i ndryshimeve dhe rezultateve të çdo lloji individual të bastit është absolutisht thelbësor për t'u siguruar që të qëndroni në fitim në afat të gjatë.

  Është gjithashtu e rëndësishme të kuptohet saktësisht se në cilat sporte mund të vendoset një bast dhe nëse është apo jo e dobishme të vendosni disa lloje bastesh në disa sporte apo jo. Disa lloje bastesh mund të jenë më të përshtatshme për disa sporte sesa të tjerat dhe të kuptuarit e mirë të kësaj mund t'ju ndihmojë të rritni fitimet tuaja.

  Këtu është një listë e të gjitha llojeve të basteve që kemi shpjeguar në sit:

  Çfarë është një bast i vetëm?

  Një bast i vetëm është një bast individual i bazuar në rezultatin e një ngjarjeje të vetme.

  Çfarë është një bast Acumulator?

  Një bast i përbërë nga katër ose më shumë përzgjedhje të vendosura në një fletë bast.

  Çfarë është një bast në çdo mënyrë?

  Një bast ku ju vini bast në një përzgjedhje për të fituar ngjarjen e tyre, dhe gjithashtu për të vendosur në ngjarjen e tyre.

  Çfarë është një bast Trixie?

  Një bast me katër drejtime i përbërë nga një trefishtë dhe tre dyshe të shpërndara në të njëjtat tre përzgjedhje.

  Çfarë është një bast patentë?

  Një bast shtatë drejtimesh i përbërë nga një trefishtë, tre dyshe dhe tre teke të shpërndara në të njëjtat tre përzgjedhje.

  Çfarë është një bast Yankee?

  11 baste të përbëra nga gjashtë dyshe, katër trefisha dhe një akumulues katërfish të shpërndara në të njëjtat katër përzgjedhje.

  Çfarë është një bast Lucky 15?

  15 baste individuale të përbëra nga gjashtë dyshe, katër trefisha, një akumulues katërfish dhe katër teke mbi të njëjtat katër përzgjedhje.

  Çfarë është një bast kanadez?

  26 baste individuale të shpërndara në pesë përzgjedhje. Një bast kanadez përbëhet nga 10 trefisha, 10 dyshe, 5 akumulues katërfish dhe një akumulues pesëfish.

  Çfarë është një bast Lucky 31?

  Një bast Lucky 31 përbëhet nga 31 baste mbi pesë përzgjedhje. Ai përbëhet nga 10 treshe, 10 dyshe, 5 akumulatorë katërfish, një akumulator pesëfish dhe pesë teke.

  Çfarë është një bast Heinz?

  57 baste në një total prej gjashtë përzgjedhjesh, të përbëra nga 15 dyshe, 20 trefisha, 15 akumulues katërfish, gjashtë akumulues pesëfish dhe një grumbullues gjashtëfish.

  Çfarë është një bast Lucky 63?

  Një version i plotë i mbulimit të bastit Heinz, basti Lucky 63 përbëhet nga 15 dyshe, 20 trble, 15 akumulatorë të katërfishtë, gjashtë akumulatorë pesëfish, një akumulator gjashtëfish dhe gjashtë teke.

  Çfarë është një bast Straight Forecast?

  Një bast parashikimi i drejtpërdrejtë është një bast mbi atë që do të përfundojë e para dhe e dyta në një ngjarje, në rendin e duhur.

  Çfarë është një bast Straight Tricast?

  Një tricast i drejtpërdrejtë është një bast mbi atë që do të përfundojë e para, e dyta dhe e treta në një ngjarje, në rendin e duhur.

  Çfarë është një bast parashikimi i kundërt?

  Një parashikim i kundërt është kur zgjidhni se kush do të përfundojë i pari dhe i dyti në një ngjarje dhe rendi nuk është i rëndësishëm.

  Çfarë është një bast Parashikimi i Kombinimit?

  Një parashikim kombinimi është kur zgjidhni tre përzgjedhje, dhe dy prej tyre duhet të përfundojnë në vendin e parë ose të dytë. Edhe një herë, rendi nuk është i rëndësishëm këtu.

  Çfarë është një bast Super Heinz?

  Një bast Super Heinz është 120 baste të shpërndara në shtatë përzgjedhje. Ai përbëhet nga 35 treshe, 21 dyshe, 35 akumulatorë katërfish, 21 akumulatorë pesëfish, shtatë akumulatorë gjashtëfish dhe një akumulator shtatëfish.

  Çfarë është një bast Goliath?

  Një bast Goliath është lloji më i madh i bastit që mbulojmë. Ai mbulon 247 baste mbi tetë përzgjedhje dhe përbëhet nga 28 dyshe, 70 trefisha, 56 akumulatorë të katërfishtë, 28 akumulatorë të gjashtëfishtë, 8 akumulues shtatëfish dhe një akumulator tetëfish.

  Çfarë është një bast Tricast i kombinuar?

  Një trikast kombinim është kur ju duhet të zgjidhni gjashtë përzgjedhje dhe tre prej tyre duhet të përfundojnë në vendin e parë, të dytë dhe të tretë. Rendi nuk është i rëndësishëm në një tricast kombinim.

  Pasi të keni lexuar të gjithë udhëzuesit, sigurohuni që të shikoni udhëzues të tjerë të dobishëm diku tjetër në sajtin ku ne ofrojmë baste falas, rishikime të faqeve të basteve dhe udhëzues se si të bastoni në lloje individuale të sporteve.

  Ne gjithashtu dëshirojmë t'u kujtojmë të gjithë lexuesve tanë që të sigurohen që të kujdeseni dhe të luani me përgjegjësi.

  Ju mund t'i vendosni këto baste me faqet e mëposhtme të basteve: